Пратиха съдия от “А” група на Миньор (Бд) – Пирин (Рз)

Константин Соколов
29.09.2011
размер на текста:

Зоналният съвет на БФС в столицата определи съдийските наряди за 9-ия кръг от първенството на Югозападната “В” група. Всички срещи са в неделя от 16 часа.
Очертаващият се като най-интересен мач в този кръг между отборите на Миньор (Бд) и лидера в класирането Пирин (Рз) е поверен на ръководещият и в “А” група главен рефер Георги Игнатов. Негови помощници ще бъдат Борислав Митрев и Любомир Стоичков от София. Съседският сблъсък между Рилски спортист и Германея пък ще бъде ръководен от главният арбитър Красимир Атанасов, с помощници Владимир Чешмеджиев и Станислав Тренчев. Мачът на Марек в Радомир срещу тима на Струмска слава пък ще мине под ръководството на Волен Чинков и асистентентите Радко Кръстанов и Веселин Митрушев. За 4-ти рефер е назначен арбитърът от сирийски произход Васимир Ел-Хатиб, а делегат е небезизвестният Кънчо Димитров. Главният съдия Волен Чинков е добре познат на дупничани, след като той ръководи срещата им с Германея, като тогава от игра изгони капитана на Марек Светослав Георгиев и защитника на сапаревобанци Кристиян Фурнаджиев.
Безспорно най-интересен наряд за този 9-и кръг има за двубоя Чепинец – Велбъжд. Тази среща ще бъде ръководена от арбитърска бригада, съставена изцяло от жени. Димитрина Милкова е главен съдия, а флага за засадите ще размахват Деница Крумова и Рая Иванова. 4-ти рефер е Христина Гутева.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети