Жребият определи номерата в бюлетините на кандидати за кметове и общински съветници в Дупница

Даниела Методиева
21.09.2011
размер на текста:

Кандидатите за кметове и общински съветници в Дупница вече си имат номера в бюлетините, след като днес в залата за заседания на Общинската избирателна комисия жребият определи тяхната поредност.
При 4 от кандидатите нямаше тръпка, тъй като те още от снощи знаеха цифрите си, след като ЦИК изтегли номерата на кандидатите им за президент и вицепрезизент на национално ниво. Така кандидатът за кмет на БСП Станислав Павлов и листата му за общински съветници ще бъде с № 8. За инж. Методи Чимев от ГЕРБ и кандидатите за народни избраници номерът за вота на 23-и октомври е 2. ЕНП, която издига д-р Панчо Панайотов за кмет е с № 5 в бюлетината, а РЗС с кандидат д-р Тодор Пепелджийски е под № 14.

 


Интересното при тегленето бе само това, че жребият за това кой да тегли номерата се оказа благосклонен за двама от членовете на комисията, които изетглиха първия и последния номер- бившата уредничка на галерия Околийската къща Маргарита Иванова и учителката Радостина Качанска.
Пръв получи своя номер в бюлетината за общински съветници независимият съветник-бизнесмена Стойчо Владимиров, който ще участва на вота на 23-и октомври с № 28. Независимият Първан Дангов е под № 23, а Димитър Крекманов, който също излиза самостоятелно като кандидат за местния парламент е под № 33.
Номерът на листата на ОДС за общински съветници- № 34 бе определен веднага като доста успешен, тъй като един от кандидатите д-р Лорета Николова заради сбора от двете цифри, който дава библейското число 7.
Местната формация АБВ, чийто кандидат за кмет е таксиметровият бос Пламен Миланов ще участва в местните избори под № 22. Партия Новото време с листа за съветници е под № 26. Комунистическата партия на България е с № 31 в бюлетината. Коалиция Съюз на десните сили-Дупница с кандидат-кмет Пламен Данаилов и листа за съветници е с № 38. Независимият общински съветник Иван Христов ще участва под № 36, а НДСВ с листа за общински съветници под № 32. Друг независим канидат за местния парламент Светозар Христов, ще се бори за вота на дупничани под № 25.
Партия „Българска социалдемокрация” с кандидат за кмет Радослав Радославов е с № 24.
Независимият кандидат за кмет на село Самораново Софка Скоклева е под № 37. На кандидата на партия Нова сила Милен Попов и листата за съветници се падна № 39. Листата за общински съветници на „Лидер” с водач Владимир Владимиров е под № 27. Коалиция за промяна- Атака, ВМРО и ДСБ с кандидат за кмет Методи Стойнев и листа за съветници ще участват за вота на 23-и октомври.
Последен бе изтеглен номера на ПП „Обединени земеделци”, които ще участват с листа за съветници под № 30.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети