Таксиметровият бос Пламен Миланов се регистрира като кандидат-кмет на Дупница от местното АБВ

Даниела Методиева
20.09.2011
размер на текста:

Таксиметровият бос Пламен Миланов, който бе ключовият свидетел по делото срещу братя Галеви, се регистрира като кандидат-кмет и водач на листата на дупнишкото АБВ. Днес той внесе документите си в Общинската избирателна комисия. На въпрос защо е предприел тази стъпка, Пламен Миланов обясни, че намеренията му били да направи всичко възможно, за да измъкне града от кризата. Под кой номер бюлетина ще се състезава за кметския стол, Пламен Миланов и останалите претенденти ще разберат утре.

Местната редизборна коалиция „АБВ” за участие в изборите за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства включва „Движението за права и свободи”, „Обединен блок на труда – български лейбъристи” и партия „Българската левица”. За председател на коалицията е избрана г-жа Евгения Георгиева, която е председател на местно сдружение и член на управителния съвет на 2 национални сдружения.
Коалицията се определя, като автентично ляво центристко обединение.
Регистрирането на канидат-кметовете и листите за общински съветници ще приключи днес в 19ч. Дали ще има още изненади минути преди крайния срок, очаквайте по-късно днес.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети