Германея ще краде точки от Места

Константин Соколов
17.09.2011
размер на текста:

Мачовете от 7-ия кръг от първенството на Югозападната “В” група ще се изиграят в неделя от 17 часа. Тимът на Германея има неприятна визита в Хаджидимово на Места. Играчите на Борис Кръстев обаче ще излязат с повишено самочувствие след хубавата победа с 3:0 над Левски (ЕП) в сряда и ще се опитат да измъкнат точка или 3 от това гостуване. Всички играчи в тима са на линия, което дава повод за оптимизъм на наставника Кръстев.
“Добре знаем, че това гостуване е едно от най-трудните в първенството. Там и съдиите се влияят от странични фактори. Надявам се обаче да стане хубав двубой. Ние сме спокойни и уверени след добрия старт в шампионата. Все пак заявявам, че нямаме болни амбиции, а просто играем мач за мач”, коментира старши треньорът на Германея Борис Кръстев.
Отборът на Миньор (Бд) също има трудно гостуване. Футболистите на Пламен Петров –Бързака играят в софийска Бистрица с Витоша, в чийто тим е картотекиран премира Бойко Борисов. След победата над Рилски спортист обаче бобовдолци едва ли ще се дадат лесно на бистричани.
 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети