Охранител уби детето си и се гръмна, експолицай се простреля в главата

DenNews.bg
12.09.2011
размер на текста:

Бивш полицай се самоуби, като се протреля в в главата на централен булевард в Шумен днес следобед. 76-годишният мъж е оставил предсмъртно обръщение към органите на МВР, записано на диктофон.
По-рано днес семейна трагедия завърши със смърт в Антоново. 46-годишнен охранител в банка уби 13 – годишната си дъщеря, простреля съпругата си и се самоуби.
Най-вероятната причина за трагедията е тежкото финансово състояние на семейството. Единствено бащата Камен е работил. Освен съпругата си и дъщерята, която страдала от диабет, той издържал и се грижил и за брат си, който пък бил инвалид.
От полицията научили за случая, когато в местното районно управление влязла кървяща жена и казала, че мъжът й убил детето им и след това направил опит да убие и нея. Служителите на реда установили, че Камен е използвал служебния си пистолет "Макаров", информира БГНЕС.
Простреляната жена е настанена в отделението по ортопедия на Многопрофилната болница за активно лечение в Търговище. Тя е ранена в лявата подмишница, контактна е и няма опасност за живота й.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети