Милен Попов е кандидат за кмет на Дупница от партия „Нова сила”, официално

Икономист, юрист, лекар и учител заемат първите места в листата за общински съветници, имената им стават ясни до края на седмицата

Даниела Методиева
09.08.2011
размер на текста:

Общинският съветник и бивш заместник-председател на партия Атака в Дупница Милен Попов е кандидатът за кмет на Дупница от партия „Нова сила”. Тази информация бе оповестена днес от председателя на партията Антон Сираков в Благоевград при представянето на кандидат-кмета там Радостин Джельов.
Милен Попов обясни, че като кандидат-кмет на Нова сила той ще бъде и водач на листата за общински съветници. След него се нареждат .лекар, икономист, юрист и учител. Имената им Попов не пожела да спомене, защото първо му трябвало тяхното съгласие. Все още се водят преговори с представители на други политически партии за реденето на листата, която ще се състои от 33-има кандидати.

До издигането на кандидатурата на Милен Попов за кмет на Дупница от "Нова сила" се стигна, след като преди месец той депозира до централата на Атака своята оставка и така сложи край на тандема с Методи Стойнев. Като причина Попов посочи провелият се избор за канидат-кмет на Дупница, който според него е бил предрешен много по-рано и то в полза на Стойнев след обещания за първи места в листата за общински съветници.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети