Арестуваха чичото на Обама, шофирал пиян

dennews.bg
30.08.2011
размер на текста:

Чичо на президента на САЩ Барак Обама е бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние. 67-годишният кениец Онианго Обама е задържан от имиграционните власти в североизточния щат Масачузетс, предава АП, цитирана от news.bg.
Чичото на американския президент е бил арестуван миналата седмица във Фреймингам, след като спрял неправилно и една кола едва не се врязала в автомобила му.
След като полицаите направили тест за алкохол, установили, че концентрацията му е два пъти над допустимите норми. Докато униформените изпълнявали своите служебни задължения, чичото на Обама изтърсил: "Мисля да се обадя в Белия дом”.
Оказало се, че 67-годишният кениец пребивава незаконно в Съединените щати. Имиграционните власти издали по-рано заповед той да бъде екстрадиран в Кения.
Онианго Обама е полубрат на покойния баща на Барак Обама (който също се е казвал Барак Обама) и брат на Зейтуни Обама - леля на президента на САЩ, която получи миналата година право на политическо убежище в страната, след като преди това бе издадена заповед за нейното депортиране в Кения.Жената прекарала шест години нелегално в САЩ.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети