Чичо и племенник връхлетяха с БМВ в двора на къща

dennews.bg
01.08.2011
размер на текста:

Чичо и племенник от Сапарева баня връхлетяха с БМВ в двора на къща в дупнишкото село Самораново.
За инцидента, който е станал снощи около 22 часа информираха от Пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 51-годишният шофьор Иван Методиев, който е с наранявания в областта на гърдите и счупен крак, е бил закаран в Пирогов, а племенникът му се е отървал само с уплаха и леки охлузвания.

 


Като причина се сочи високата скорост, заради която шофьорът на БМВ-то не е успял да вземе завоя на кръстовището между пътя Дупница-Сапарева баня и разклона за центъра на село Самораново. Лекият автомобил изхвърчал от пътя, преметнал се на 3 пъти и прескочил оградата и се ударил в стената на къщата. Собственичката Венка Севдина, която е възрастна и има проблем със слуха, била свестявана от съседите си от уплахата. Ударът в къщата бил чут на километър разстояние от мястото на инцидента, обясниха жители на селото. Освен напълно разрушената ограда, останалите щети са изкоренени лози и унижощена зеленчукова градина.
Днес БМВ-то остана в двора на къщата до късно следобяд, на оглед идваха служители от полицията в Дупница. Колата, която е със софийска регистрация, не е на пострадалия шофьор, след инцидента снощи е дошъл неговия собственик.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети