ЦСКА плати всички дължими суми на ФК Сливен

dennews.bg
29.07.2011
размер на текста:

Към днешна дата, буквално преди минути футболен клуб ЦСКА официално изчисти всички свои дългове към ФК Сливен чрез ЧСИ Милен Бъзински, информира ivomirchev.com.
Към днешна дата, буквално преди минути футболен клуб ЦСКА официално изчисти всички свои дългове към ФК Сливен. Дългът в момента по експертиза е в размер на 312 000лв. ЦСКА е цедирал 22000 лева по задължения на Сливен към Александър Тоневоще от времето, когато беше преотстъпен там. Сумата за плащане е 290 000 лева и се очакваше тя да постъпи по сметките на ЧСИ МиленБъзински в сутрешните часове. Към момента преводът на парите е факт и ЦСКА не дължи нито стотинка на ФК Сливен.

След изпълняване на запор на съдебен изпълнител се счита, че дългът е погасен към кредитора кактоq ако беше взел тези пари.Изпълнителното дело няма да бъде прекратено тъй като все още Сливен има задължения към НАП. Все пак всички футболисти като привилигировани взискатели ще бъдат удоволетворени и ще получат изцяло заработените си трудови възнаграждения.

Спорен остава въпросът какво ще последва оттук нататък с лиценза на Сливен след като ЦСКА им се издължи, а тимът на Лечков все още дължи пари на НАП.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети