Първородният син на Ани Минкова и Кирил Чакъров стана член на боен клуб от родилното

Отец Паликарски кръщава малкият Георги на ринга по време на галавечер по кикбокс и ММА

Константин Соколов
22.07.2011
размер на текста:

Малкият Георги с тате Кирил и щастливите дядо и баба.

Вицесветовната шампионка по кикбокс Ани Минкова дари половинката си треньора Кирил Чакъров с наследник. Малкият Георги се появи на бял свят на 14 юли в частната болница в Дупница с помощта на д-р Петър Динов, който беше обявен за акушер-гинеколог на 2008 г.-годината, в която мама Ани постигна най-голямия си успех, като стана втора в света. Бебето тежи 3 кг и е високо 50 см.
Веднага след като взе акта за раждане щастливият баща регистира Георги като член на боен клуб Марек, като талисман. Вечерта преди изписването пък Кирил Чакъров спретна невероятен купон, като на тържеството присъставаха всички състезатели на Марек и множество гости. Купонът продължи до ранни зори, а Киро грабна микрофона и смая присъстващите и с певческия си талант. От оркестъра веднага оцениха възможностите на Кирил Чакъров и го поканиха за певец и същевременно техен охранител. На сутринта всички вкупом отидоха в болницата за да посрещнат Георги и майката Ани при изписването им.

Песните от радост на тате Кирил му донесоха предложение за участие в оркестър. Снимки: Личен архив


Мениджърът и председател на боен клуб Марек Минко Минков не можеше да си намери място от радост след като стана дядо, а определено най –щастлив бе братът на Ани Пламен Минков, който стана и най-младия вуйчо.
Кирил разкри, че името на насленика е избрал заедно с Ани още преди 7 години. “Когато се запознахме с Ани преди 7 години решихме, че като имаме дете и ако е момче ще се казва Георги. Името ни харесва, а и празника Гергьовден също”, каза Киро.
Малкият Жоро ще бъде кръстен на ринга в края на август, когато в Дупница ще се проведе галавечер по кикбокс и ММА. Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски пък вече с гордост е поел ангажимента да въведе малкия си съименник в християнската вяра и ще го кръсти по канон.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети