Ексшефът на благоевградската болница д-р Гайдарски започна работа в хирургията на общинската в Дупница

Даниела Методиева
07.06.2011
размер на текста:

Бившият управител на благоевграската болница д-р Петър Гайдарски започна работа като хирург в общинската в Дупница. Засега договорът му, подписан с управителя д-р Таушански, е за 6 месеца и за пълен щат. Д- р Гайдарски обясни, че не е напуснал благоевграската болница заради започване на работа в Дупница, а е преминал от цял на половин щат.
На въпрос защо е предприел тази стъпка, пред dennews.bg д-р Гайдарски отговори, че просто е решил да промени нещо след 26 години стаж като хирург, от които 21 основна работа по специалността лапароскопска хирургия.
Вече е дал и първото си нощно дежурство и е обслужвал пациенти и на отделението и на спешния център в Дупница. Що се отнася до първите му впечатления от новото работно място, д-р Гайдарски обясни, че общинската болница в Дупница има разнородни случаи, а фактът, че професор Таджер идва тук, за да прави лапароскопски операции, също допринася за добрия статут на здравното заведение.
„Нещата вече се промениха коренно, в Дупница идват колеги от София и Кюстендил. На мен ми е близко и удобно. Все още се запознавам с колегите си, с отделението, с отделните сгради на общинската болница”, обясни още д-р Гайдарски.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети