С протокол от съдебно заседание и свидетели атакистите доказват днес, че Галеви и адвокати бавят делото за обида

Даниела Методиева
29.06.2011
размер на текста:

Методи Стойнев и Милен Попов ще се явят с адвоката си Антон Сираков. Снимка: dennews.bg

С протокол от съдебно заседание и свидетели двамата атакисти от Дупница Милен Попов и Методи Стойнев ще доказват, че братя Галеви и техните адвокати умишлено бавят делото за обида.
На поредното заседание пред Кюстендилския окръжен съд днес, което ще се проведе в Дупница, атакистите ще представят извлечение от протокола от съдебното заседание на Софийския апелативен съд по делото срещу Галеви и приближени за рекет и организирана престъпна група. С този протокол Милен Попов и Методи Стойнев искат да докажат пред Кюстендилския окръжен съд, че неслучайно е насрочено за днес заседанието пред Апелативния съд. От документа става ясно, че адвокатите на братя Галеви са поискали точно на днешната дата да се явят в София, въпреки, че предварително се знаели, че пак за днес е насрочено делото за обида срещу тях пред Кюстендилския окръжен съд.
Освен протокола от заседанието на Апелативния съд в столицата, двамата атакисти са осигурили и двама свидетели във връзка с отложеното последно заседание по делото за обида през месец май. Тогава то бе отложено, тъй като адвокатът на Ангел Христов- Александър Райнов представи болничен лист. Свидетелите ще дадат показания, че същия ден и по същото време, когато се е провеждало заседанието, са видели Александър Райнов да слиза от джипа си във видимо добро състояние в Сапарева баня.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети