Мъж е сред 100-те най-сексапилни жени за 2011

dennews.bg
02.06.2011
размер на текста:

Мъжкият модел Андрей Пежич влезе в класацията на 100-те най-сексапилни жени за 2011-а година. Той е поставен на 98-о място след гласуване на читателите на списания "Еф Ейч Ем"

Веднъж надянал полата той вярва, че един ден ще има шанса да подпише договор за реклама с марката бельо "Викториас сикрет".
Редактор на луксозното мъжко издание обаче, обясни, че моделът се опитва да скрие пола си, и подчерта, че:
Заради възмущението, ескалирало след класацията екипът е бил принуден да махне името на модела от публикацията в сайта на списанието.
И все пак Андрей присъства в отпечатания вече месечен брой.
Говорител на "Еф Ейч Ем" заяви за "Дейли телеграф":
"Андрей Пежич все още е в класацията на печатното издание на "Еф Ейч Ем" за 100-те най-секси жени в света за 2011 г. и е на 98-о място. В момента, в който осъзнахме грешката си обаче, отстранихме името му в онлайн изданието. Вече са взети конкретни мерки да не се случват подобни неща в бъдеще."
Пежич, който е израснал в Австралия, изгря на модния подиум, след като бе открит, докто работеше във веригата ресторанти "Макдоналдс".
Той често изкавзаше радостта си, че има възможността да работи едновременно и за мъжки, и за женски модни къщи. Нещо повече, един ден се надява да грейне и на страниците на списание "Плейбой".
В интервю от тази година той заяви: "Понякога се чувствам повече като жена, друг път като мъж. Сигурен съм обаче, че повечето хора ме възприемат като жена. Това изобщо не ме притеснява. Не смятам, че изглеждам необичайно".