Моника Белучи се съблече

dennews.bg
16.06.2011
размер на текста:

Една от най-красивите европейски акртиси- 46-годишната Моника Белучи позира гола и с много малко грим за новия брой на френското списание „Ел”.
В интервю за изданието тя казва: "Нямам проблем с тялото си. Все пак никой не е перфектен, просто трябва да сме в хармония със самите себе си."
Освен, че не се притеснява да застане гола пред фотообектива, Моника Белучи довера за кураж и по-малката от двете си дъщери- Леони.
Италианкската актриса е омъжена за французина Винсент Касел. Двамата имат две дъщери, успешен брак, а в светските среди ги коментират като най-щастливата двойка.
"Всеки ден се чудя колко време ще продължи магията в брака ми. Не бих казала, че имам някакви тайни за щастлив семеен живот", коментира Белучи на въпрос каква е тайната на семейното й щастие.
Що се отнася до децата, Моника Белучи признава: "Взимам ги с мен навсякъде. Те не знаят още какво значи човек да има вътрешна стабилност, но доколкото мога се стремя да им давам спокойствието и покоя, от които имат нужда".
Моника Белучи е родена на 30 септември 1964 г. в Чита ди Кастело. Първоначално започва кариерата си в съдебната система, но докато е студентка работи като фотомодел. Дебютира като актриса през 1990 г. в телевизията, а в Холивуд става известна през 1992 г. с ролята си във филма "Дракула" на режисьора Франсис Форд Копола.Ролята й в "Апартаментът" (1996) я издига като звезда.
Играе и в "Доберман" (1997), "Малена" (2000), "Матрицата: Презареждане" (2003) и други. Участва и в "Необратимо", където си партнира със съпруга си.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети