Провали се тазгодишното издание на фестивала Sonisphere

dennews.bg
14.06.2011
размер на текста:

Тазгодишното издание на фестивала Sonisphere Bulgaria 2011 се отменя. Така тиражираните сред феновете слухове се потвърдиха и от Болкан Ентъртейнмънт, които съобщават, че това се е случило поради независещи от тях причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала.
Фестивалът SONISPHERE трябваше да се завърне за втора поредно година и ново място! Хедлайнер на рок събитието това лято трябваше да бъде една от най-великите лайв банди за всички времена – IRON MAIDEN. За място на събитието този път бе отредено да бъде Националният хиподрум в Банкя.
Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре 15 юни 2011.
Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите, купени он-лайн презwww.eventim.bg бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43., ще
Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията, може да напише имейл на адресinfo@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011г.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети