Представител на испанска фирма е пребит в Смолян

dennews.bg
13.06.2011
размер на текста:

Представител на испанска фирма, която осъществява строителния надзор на водния цикъл в Смолян, е бил нападнат и пребит от двама мъже. За инцидента, в който е постреадал Алехандро е оповестено едва днес, въпреки, че е станал в четвъртък. Той е бил скрит умишлено, за да не се пречи на разследването, информира БНР.
Инцидентът станал в четвъртък около 20 часа в раойна на местността Чинара, където испанецът бил пребит с палки. Той е бил настанен в отделението по травматология на смолянската болница с фрактура на черепа и лявата ръка и с много кръвонасядания по цялото тяло и два шева на главата. След скенера е станало ясно, че пострадалият няма вътрешни кръвоизливи.
Полицията в Смолян работи по няколко версии, но нападателите все още не са известни. все още са неизвестни.
Според близки до мъжа става въпрос за поръчково нападение с цел сплашване. Алехандро Перес имал индиректни заплахи, но и самата дейност на надзора е такава, сподели негов колега.
Пострадалият Алехандро Перес е представител на водеща испанска фирма. В надзорния консорциум на водния цикъл в Смолян участват три фирми от Испания, Австрия и България, които следят строителството на фирмата-изпълнител. Обектът е на стойност 24 млн. евро.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети