75-год. мъж издъхна от масивен инфаркт в сградата на община Дупница

Даниела Методиева
04.05.2011
размер на текста:

75-годишен мъж издъхна от масивен инфаркт в сградата на община Дупница. Емил Машкудански от село Кременик се качил до данъчна служба, за да си плати данъците, и на тръгване се строполил на стълбите между третия и втория етаж и смъртта му настъпила мигновено. Това установиха лекарите от Спешния център, които дойдоха за броени минути след подаването на сигнала от охраната на партерния етаж на общината. На място дойде и криминалист от РУП-Дупница, който направи оглед на мястото.
Бързо в общината пристигнаха и близките на Емил Машудански, който е от Дупница, но от години живее в село Кременик. Те обясниха на лекарите от Спешния център, че възрастният мъж е имал проблеми със сърцето и редица заболявания. Потресени от разигралата се трагедия в сградата на общината бяха служителите и гражданите, станалите неволни свидетели на смъртта на 75-годишния мъж.
Тялото на Емил Машкудански бе изнесено с носилка от сградата на община Дупница и закарано с линейка в Спешния център. Близките отказаха да бъде извършена аутопсия.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети