Секретарят на ГЕРБ в Дупница Крум Милев ще бъде водачът на листата за общински съветници

Двама от номинираните за кмет на града са изявили желание да бъдат изключени, все още се работи и за дясна кандидатура

Даниела Методиева
30.05.2011
размер на текста:

Емил Гущеров

Организацонният секретар на ГЕРБ в Дупница Крум Милев ще бъде водачът на листата за общински съветници на предстоящите местни избори наесен. Това обяви на пресконференция днес лидерът на местната структура на партията и народен представител Емил Гущеров, който официално оповести резулатите от провелото се събрания на партията в Дупница за номинации на кметове и общински съветници. Освен Крум Милев, в листата със сигурност ще бъде отредено място и на останалите трима представители на ГЕРБ в местния парламент- Васил Крантов, Методи Чимев и Емил Панчев. На въпрос доволни ли са от тяхната работа, Емил Гущеров обясни, че тове ще покаже вотът дупничани през октомври.
Днес стана ясно, че двама от шетсимата номинирани от членовете на ГЕРБ за кметове на Дупница, вече са изявили желание да бъдат изключени от предизборната надпревара, но техните имена ще бъдат обявени едва, след съгласуване с Изпълнителното бюро в столицата. Сред номинираните са собственикът на волейболния клуб Ивайло Константинов, депутатът Емил Гущеров, зам.- областният управител Даниела Годинова, директорът на Държавен фонд "Земеделие" и общински съветник Крум Милев, директорът на РЗОК-Кюстендил д- р Матей Попниколов и Емилия Елчинова от Агенцията за защита на потребителите.
Все още се работи и за вариант ГЕРБ в Дупница да издигне десен кандидат, като освен името на бившия кмет арх. Асен Пилев, вече има и още две предложения. Имената ще бъдат оповестени едва, след новите номинирани се съгласят, уточни Гущеров.
Предстои да бъдат обявени и имената на номинираните за кметове на 6- е села в общината, в които управниците ще се избират чрез гласуване. Емил Гущеров обясни, че вече има посочени такива, които били все млади хора.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети