Кметът на Бобошево Крум Маринов отново ще бъде кандидатът на БСП за местните избори

Даниела Методиева
05.04.2011
размер на текста:

Крум Маринов бе кандидатът на БСП и на частичните местни избори през 2008-а година. Снимка: dennews.bg

Кметът на Бобошево Крум Маринов отново ще бъде подкрепен от БСП на предстоящите местни избори тази есен. Това обяви пред журналисти червената депутатка Мая Манолова на въпрос кои са имената в област Кюстендил, на които ще заложи БСП за кметските избори по места.
Крум Маринов, който бе член на ГЕРБ напусна местната структура и бе издигнат от БСП на частичните избори за кмет през месец ноември 2008-а година. Те бяха насрочени заради смъртта на избраният на местните избори през 2006-а година Милчо Орозов.
Освен кметът на Бобошево другата сигурна кандидатура е на колегата му от Невестино Димитър Стаменков.
Що се отнася до останалите кандидат-кметове от БСП, техните имена все още се пазят ревниво от столетницата и ще бъдат оповестени едва в началото на юни. Тази предпазливост Мая Манолова обясни с опасенията, че управляващите ще се опитат да използват всякакви компромати срещу кандидатите на БСП.
„Хората на ГЕРБ по места няма да се посвенят и няма да се спрат пред нищо да притиснат нашите кандидати и да се опитат да ги дискредитират по всякакви начини. Залогът за местните избори и твърде голям. Ние сме си поставили две задачи- първата е да спечелим изборите, и втората- да не спечелят ГЕРБ. Те трябва да бъдат спрени и от президентската институция”, категорична бе Мая Манолова.

 

 

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети