Tанцуващият като бастун Медведев обедини Изтока и Запада... със смях

DenNews.bg
21.04.2011
размер на текста:

Медведев се забавлява от сърце на среща със съученици.

Руският президент Димитрий Медведев вече е любимец на цял свят, но не заради голямо политическо решение, а зарадио симпатичния начин, по който танцува.
Видеоклип с танцуващия на поп хита от 90-те „American Boy” руски президент мигновено стана хит в YouTube. Облечен в сребристо сако и разкопчана яка на ризата, Медведев кръшно поклаща бедра и повдига пети на дансинга на парти, информира dnes.bg.


Само часове, след като половинминутното видео беше качено в интернет, то събра близо 300 коментара.
„Медведев сякаш е глътнал бастун“, коментира един от потребителите.
"Танцувате като баща ми", написа в профила на Медведев в Twitter Стейси Улис, на което 45-годишният президент дава любезен отговор.
"Забавлявахме се на среща с бивши съученици преди една година", разкрива Медведев. Държавният глава споделя, че на срещата на випуска си припомнили музиката и танците от миналото.
Говорителят на Кремъл Наталия Тимакова съобщи, че клипът най-вероятно е качен от служител от кетъринга на партито, който показвал липса на уважение към личния живот на руския държавен глава, съобщи Ройтерс.
Руската поп песен "American Boy" оглави класациите през 1990 г. В текста се разказва как рускиня бяга с чужденец при разпадането на Съветския съюз.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети