И умен, Интернет се хвана на извънземно от пилешко и хляб

DenNews.bg
20.04.2011
размер на текста:

Почти като истинско. Ако въобще извънземните изглеждат така... Снимка: RT

Труп на извънземно определено спечели известност на руско село в Сибир, но създаде и проблеми със закона за „родителите” му.
В Интернет се върти клипче, в което мъже твърдят че са намерили в снега тяло на извънземно след като забелязали голям обект, излъчващ синя и червена светлина, който впоследствие се приземил.
Клипчето в което се чуват коментари с цензурирани псувни е истински хит в YouTube. На него се вижда съсухрено тяло високо около метър с големи очи и откъснат горен крайник. Редица медии продължават да твърдят, че в случая става дума за извънземно, та дори и определят пола му като женски. По информация на руският информационен сайт RT обаче клипчето е измама измислена от група местни мъже, които явно са искали да разнообразят студените си дни. Установено е, че извънземното всъщност представлява оцветена пилешка кожа напълнена с хляб, за да придобие формата на тяло. Страховете на местните хора, че намереното е труп на дете са били напълно разсеяни от признанията на шегаджиите.
За деянието си мъжете ще получат порицание, заканват им се от местната полиция. Това е най-тежкото наказание което може да им бъде наложено, тъй като подобни хрумвания не се считат за престъпление според закона.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети