В като Вендета. Опустошиха овощна градина на адвокатка от Бобовдолско

Всички дръвчета на Йорданка Атанасова изрязани до корен, преди години така загубила и черешов масив

DenNews.bg
20.04.2011
размер на текста:

Овощна градина с близо 160 дръвчета, собственост на адвокат Йорданка Атанасова е била унищожена напълно в бобовдолското село Шатрово. Това не е първото посегателство над собственост на юристката, която е родом от Шатрово, но живее в Дупница. Затова и хора в селото коментират, че най-вероятно се касае за лично отмъщение срещу нея. Съмненията в тази посока се засилват и от факта, че градината на Атанасова е разположена в голям масив, в който собственост имат и други частници, както и местната селскостопанска кооперация. Унищожени с точност до последната бройка обаче са единствено 4-годишните сливови дръвчета собственост на адвокатката.
Преди години по същия начин Атанасова загубила черешов масив, също разположен в Шатрово. До ден днешен извършителите не са открити.
„В момента не практикувам адвокатската си професия. Занимавам се с земеделие и други неща и не вярвам да е отмъщение. Нямам представа кой би посегнал на имуществото ми, но се надявам полицията да установи извършителите. Обяснила съм в полицията как стоят нещата и друго не мога да коментирам”, обясни за dennews.bg Атанасова.
Овощните дръвчета са изрязани с резачки през нощта срещу вторник. Дежурна група от РПУ-Бобов дол е извършила оглед на място. По случая е образувано дознание.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети