Миланов и обидените съветници се помириха, делото е прекратено

Даниела Методиева
19.04.2011
размер на текста:

Пламен Миланов все пак склони да се сложи край на процеса по този начин. Снимки: dennews.bg

Таксиметровият бос Пламен Миланов и обидените от него 17 общински съветници са се помирили. Това съобщи съдията по делото Илиана Димова, пред която двете страни вчера са представили нотариално заверено пълномощно, подписано от Миланов и адвокатите на 17-те съветници Емил Йовчев и Александър Радев.

Двамата адвокати на съветниците са се подписали под споразумението.

Съдия Димова обясни, че в текста на помирението е било записано, че и двете страни взаимно си прощават, а Пламен Миланов заявил да считат това и за извинение от негова страна.
След като съдът е приел представеното нотариално заверено пълномощно, делото е било прекратено още вчера.
До този край на съдебната битка между Миланов и общинските съветници се стигна, въпреки, че подсъмият категорично отказваше да поднесе своите извинения. Това той можеше да направи още преди да бъде даден ход на делото, но отказа.
Макар че в началото доста се разшумя около този процес и съветниците бяха категорични, че няма да отстъпват от своите позиции и ще търсят отговорност от страна на Миланов, с течение на времето и самите те започнаха да губят интерес. Ищците не се явяваха на заседанията, вместо тях идваха само адвокатите им. Свидетели започнаха да се отказват да дават показания, а накрая техният брой беше и намален, като вместо трима, защитата поиска съдът да разпитва само по двама.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети