Масларова честити 8-ми март от подсъдимата скамейка

DenNews.bg
08.03.2011
размер на текста:

Масларова прочете вестника си в съда. Снимка: БГНЕС

Първото заседание по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова беше отложено, тъй като един от шестимата подсъдими-Росен Стефанов не е получил обвинителния акт в срок.
Самата Масларова се появи в съдебната зала. След като прочете вестника си тя обяви, че делото срещу нея е недоразумение и определи просеца като политически. Масларова подчерта, че е доволна и от факта, че делото е открито и всичко ще се слуша публично, информира news.bg. Тя използва момента и да честити 8-ми март на жените.
„Аз съм работила абсаолютно честно, работила съм коректно и със съзнанието, че трябва да се помага не на едни и двама човека, а на много хора", сподели пред медиите Масларова.
Наблюдаващият прокурор по делото Калин Софиянски коментира от своя страна, че това е нормална процедура и допълни, че не се притеснява от първото отлагане на делото.
Делото беше отложено за 21 април.

 

Бившият социален министрър Масларова и още петима души - Иван Кръстев, Иван Пенев, Росен Стефанов от социалното министерство, бизнесмените Венцислав Драганов и Михаил Методиев са обвинени в присвояване на 11 милиона лева - от общата сума 19 млн., за изграждане на социален дом в Стара Загора.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети