Д-р Таушански получи трети мандат за управител на общинската болница

Даниела Методиева
31.03.2011
размер на текста:

Д-р Любомир Таушански отново ще бъде управител на общинската болница в Дупница. Това е решението на комисията, която ще представи протоколите от заседанието в деловодството на местния парламент, след което общинските съветници трябва да одобрят избора на комисията и да възложат на кмета Атанас Янев сключването на нов 4-годишен договор за управление. Ако това стане факт, д-р Таушански ще влезе в третия си мандат като управител.
Председателят на комисията по избор на управител на общинската болница в Дупница Мария Попова отказа да спомене каква оценка е получил д-р Таушански, само потвърди, че е одобрен след вчерашното събеседване. Каква оценка е получил не знаеше дори и д-р Таушански, днес обясни само, че становището на комисията за неговото представяне на конкурса е положително и е одобрен.

Д-р Таушански се яви на конкурса вчера като единствен кандида. Той премине първия етап за съответствие на представените документи с изискуемите по процедура. След това д-р Таушански представи и програмата си за управление през следващите 4 години.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети