Секцията в „Актавис” най-сериозният проблем за „Подкрепа” в Дупница, цяла година не са плащали членски внос

Даниела Методиева
25.03.2011
размер на текста:

Константин Тренчев очаквано пристигна като гост на конференцията. Снимки: dennews.bg

Секцията във фармацевтичния завод „Актавис” е най-големият проблем за структурата на „Подкрепа” в Дупница и за новото й ръководство. Това обяви на отчетно-изборната конференция лидерът на „Подкрепа” в града Любка Георгиева по време на представянето на доклада за дейността на синдиката за последните 4 години от мандата й.

68 делегати от 45 секции присъстват на конференцията


Оказва се, че членовете на секцията в „Актавис” не са плащали своя внос вече година, а опитите на ръководството на синдиката в Дупница да осъществи контакт с тях, се оказва без резултати през цялото това време.
Както се очакваше, на днешното отчетно-изборно събрание пристигна лидерът на КТ Подрепа Константин Тренчев. Делегатите са 68 от 45 секции. Тъй като днес трябва да се избере и ново ръководство, бе определена и комисия по избор, а засега единствената кандидатура е все още на председателя Любка Георгиева. Гласуването за лидер на местната структура и негов заместник ще бъде тайно, след което трябва да бъдат избрани регионалните секретари. Различното е, че от днес те ще бъдат с 1 повече.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети