Хванаха с кокаин прокурор съдил Парис Хилтън за дрога

DenNews.bg
22.03.2011
размер на текста:

Шубърт сниман в ареста.

Един от прокурорите повдигнали обвинение и пратили в затвора богатата наследничка Парис Хилтън за притежание на кокаин беше арестуван докато си купувал кокаин в Лас Вегас, съобщи „Ройтерс” цитирана от dnevnik.bg.
47-годишният Дейвид Шубърт бил освободен след едно денонощие в ареста, но тепърва предстои да се яви в съда.
"Много съм разочарован от факта, че един от моите прокурори е бил хванат да си купува кокаин", коментира окръжният прокурор на окръг Кларк, в който попада Лас Вегас, Дейвид Роджър. Пред „Ройтерс” той добавя, че е имал огромно доверие на Шубърт е и възлагал на него големи надежди.
Роджър е категоричен, че провинилият се прокурор ще бъде съден като всеки друг, тъй като никой не е над закона. Докато тече делото срещу Дейвид Шубърт, той ще бъде отстранен от работа. За да няма конфликт на интереси, той ще застане пред съда на щата Невада.
По данни на полицията Шубърт е бил забелязан в събота вечерта в район на Лас Вегас, известен като наркосборище, да качва в бялото си БМВ дилъра Раймънд Стрийтър. Двамата били проследени до жилищен комплекс.
След напускането на комплекса колата на прокурора била спряна за проверка и в нея бил открит кокаин. При разпита Стрийтър казал, че Дейвид Шубърт, който пред него се представял като Джо, му бил редовен клиент. Той си купувал кокаин за около 40 долара няколко пъти седмично.
30-годишната Парис Хилтън беше задържана миналия август при проверка на пътя, като в чантата и бяха открити 0.8 грама кокаин. Тя беше осъдена на глоба от 2000 долара и 200 часа общественополезен труд.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети