Цар Киро чака Дядо Коледа в килията

DenNews.bg
22.12.2011
размер на текста:

Ромският тартор Цар Киро ще чака посещение от Дядо Коледа в ареста. Днес стана ясно, че Кирил Рашков ще остане в зад решетките до 23 януари 2012 г. За тази дата е насрочено заседание по делото срещу него за закани за убийство.
Днес Районният съд в Асеновград не уважи искането на адвокатите му Хари Харалампиев и Даниел Ангелов за налагане на по-лека мярка - домашен арест, заради тежкото му здравословно състояние.
Пред съда бе представена тройната медицинска експертиза, подписана от кардиолог, ендокринолог и съдебен лекар от УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив. Тримата се явиха като вещи лица на днешното съдебно заседание и заявиха, че здравословното състояние на цар Киро към момента не е толкова тежко, но ако се влоши може да бъде преместен в стационара на затвора или в специализирано за лишени от свобода лечебно заведение в София, информира агенция „Стандарт”.
На предишното заседание на съда Рашков се държа нагло, като показа среден пръст на събралите се пред сградата стотина жители от Асеновград и Катуница.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети