Шефът на ТЕЦ „Бобов дол” аут от БСП-Дупница заради неплатен членски внос

Даниела Методиева
08.11.2011
размер на текста:

Изпълнителният директор на ТЕЦ „Бобов дол” Владимир Владимиров се е самоизключил от редиците на БСП в Дупница заради неплатен членски внос повече от година. Това обявиха днес от местната структура на столетницата. И като още една причина бе посочена за изключването на Владимир Владимиров от редиците на БСП, а именно, участието му в местните избори като кандидат за общински съветник от партия ЛИДЕР, след които директорът на централата положи и клетва на тържествената сесия на местния парламент в Дупница.
Според общинския лидер на БСП Станислав Павлов от БСП вече са отлъчени бившият кмет на Дупница Първан Дангов, неговия заместник Велизар Аспарухов и Страхил Заров от село Бистрица. Като причина бе посочен член 27 от Устава на БСП, според който член на партията се счита за изклбйчен от редиците й, ако участва като кандидат за кмет или и общински съветник от друга листа като конкурент на кандидат на БСП. Дангов бе кандидат за независим общински съветник, Велизар Аспарухов от листата на ЛИДЕР, а Страхил Заров бе кандидат за кмет на село Бистрица от Партия „Българска социалдемокрация”.
Потърсен за коментар Първан Дангов обясни, че от местното ръководство на БСП не са чели устава докрай. Защото пак според него изключването от редиците в тези случаи става след решение на общинското ръководство, а такова нямало.
Видя си кой кой е на изборите. И от БСП да си дадат ясна сметка как щяха да спечелят изборите, като продължат започнатото, което се видя какво е, коментира Дангов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети