Да изкарваш милиони с ръце, които не докосват работа. Да, ако си Джема

DenNews.bg
22.11.2011
размер на текста:

Ръцете на Джема струват хиляди в хонорари и 5 млн. паунда в застраховка.

Да изкарваш милиони с ръцете си, които не докосват никаква работа. Може да е мечта за милиони, но е реалност за Джема. 27-годишен модел на ръце от Англия. Джема Хауърд не докосва никаква домашна работа, дори не отваря сама вратата на колата или хладилника. Не докосва хартия, за да не се пореже. Не докосва никакви остри предмети, защото не може да си позволи нито драскотина по ръцете си. Защото те са застраховани за 5 млн. паунда

Дори и когато си прави слънчеви бани Джема предпазва ръцете си с ръкавици. Снимки:gemmahoworth.com


А месечните й хонорари от реклами стигат хиляди лири, затова и съпругът й Маркъс Уотц се е превърнал не само в перфектна домакиня, но и в нейна гувернантка.
До момента Джема е заснела над 250 реклами и над 1000 билборда, дублирала е Кейт Мос и други известни личности.
Елегантните дълги пръсти и правилно и добре оформените нокти на младата англичанка от околностите на Лондон й позволили приятен и лесен живот още от 15-годишна възраст, информира vesti.bg .
Сега, когато вече е известна, за един снимачен ден взема средно по 2500 паунда.
За да поддържа винаги безупречни ръце, тя спазва много строг режим на хидратация - избягва приема на изкуствени мазнини, захар, алкохол, кофеин, например.
Джема се грижи за ръцете си с бадемово масло.
"Опитах една камара продукти и открих, че обикновеното бадемово масло е най-доброто за ръцете ми. Това е моето тайно оръжие за съвършени и меки длани. Отделно от това бадемовото масло е много евтино и го препоръчвам на всички, които имат проблем с кожичките около ноктите и имат грапави ръце", съветва Джема.
Тя е застраховала ръцете си в лондонската фирма "Лойд".
"Дори и малко да се порежа, ще остана без работа две седмици, а това би било голяма загуба. Затова и се реших на тази стъпка и сега съм много по-спокойна", обяснява причината Джема.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети