Пастири спукаха от бой колега за 30 лв., ловят ги из чукарите на Дренски рид

DenNews.bg
15.11.2011
размер на текста:

Двама пастири са нападнали и пребили свой колега, като му отнели 30 лв., лични документи и личната карта. Инцидентът се разиграл към 22 часа снощи в района на Дренски рид в Дупница, където тримата работили при един и същи работодател.
Нападателите разигравали полицията цяла нощ, като се укривали в района на Дренски рид. По-младият 17-годишен пастир е заловен през нощта. Той се укривал в местност близо до нападението. Вторият нападател-33-годишен е заловен едва тази сутрин към 9 часа, като той се криел също в района на Дренски рид.
Тази сутрин срещу двамата е образувано досъдебно производство за грабеж и случаят вече е заведен в прокуратурата.
Нападателите и жертвата им са от ромски произход и с нисък социален статус. И тримата са от Дупница. сигналът в полицията е подаден от пострадалия, но въпреки нанесения му бой той не е пожелал да бъде настанен в болница.
Вчера в РУП-Дупница е образувано дознание и срещу 25-годишнен дупничанин, в чиито дом е намерено пликче със семена, реагиращи при направения полеви наркотест на марихуана и 6 патрона.
Собственици на къща на улица „Трети гвардейски полк” в Дупница са заявили кражба на телевизор, компютър и златен накит. Кражбата е извършена чрез взлом в периода 12-14 ноември, когато обитателите на къщата отсъствали от дома си.
По случая е образувано дознание в РУП-Дупница.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети