Малките жестове водят до големи любовни завоевания

dennews.bg
06.10.2011
размер на текста:

Оказва се, че малките жестове могат да доведат до големи любовни завоевания. Защото вярно е, че с пари не можем да си купим любовта, но пък с много нежност и вниание можем да постигнем много и да накараме поласканата си половинка да ни направи огромен жест, сочи проучване.
Ето и някои от нещата, от които дори само едно да направим, ще усетим истинска топлина от любимия човек отсреща.

Да прегърнем любимия човек
Има много начини да изразим обичта си към някого - един поглед, дори усмивка. Най-милият обаче си остава добре познатата прегръдка. Винаги предизвиква изненада, а и предизвиква чувство на топлота и закрила.
Да оставим нежно послание
Една бележка с нежно послание, залепена на хладилника може да роди усмивка на лицата ни, която да остане там до края на деня.
Да се интересуваме как е
Ново проучване на университета в Чикаго показва, че мъжете обичат да споделят, стига да бъдат попитани. Затова задайте въпроса: "Как мина денят ти?" по време на вечеря и очаквайте приятен неангажиращ разговор, в който ще научите с най-малки подробности всичко любопитно около човека срещу вас.
Да погалим егото му
Нищо не повдига повече настроението и самочувствието от един отправен комплимент. Дори и да е за нещо съвсем малко като умелото цветово съчетание в дрехите.
А най-хубавото от всичко е, че малкият жест води до големи дела. Така ако проявим нежност днес, утре ще ни бъде върната по още по-оригинален начин от половинките ни.

vesti.bg
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети