Благоевградски съдии свирят на Германея

Константин Соколов
20.10.2011
размер на текста:

Реферските назначения за срещите от предстоящия 13-и кръг от първенството на Югозападната „В” група станаха ясни след заседание на съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС в столицата. Мачовете от този кръг са изтеглени заради изборите и ще се изиграят утре (петък) от 15 часа. Двубоят Левски (ЕП) - Чепинец пък ще се проведе на 25 октомви (вторник) от 15 часа заради участието на отбора от Велинград в турнира за Купата на България.
Срещата Места (Хаджидимово) –Марек ще бъде ръководена от главния арбитър Людмил Павлов от Етрополе, като ще му помагат самоковците Николай Банков и Христо Марков. Германея гостува на Оборище (Панагюрище), като срещата ще бъда ръководена от рефери от Благоевградската съдийска колегия. За главен рефер е назначен Ивайло Ганчев, с помощници Борис Арабаджийски и Николай Попниколов. Отборът на Миньор (Бд) пък почива в този кръг.
На последното заседание на дисциплинарната комисия ветеранът в редиците на Струмска слава Георги Георгиев получи сериозно наказание. Карчо е лишен от състезателни права за срок от 1 година заради удар на длъжностно лице в мача с Перун.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети