Кметът на Дупница се отчита за 4-годишния си мандат

Атанас Янев обжалва и съставените му 18 акта от Министерство на финансите

Даниела Методиева
17.10.2011
размер на текста:

Кметът на Дупница Атанас Янев ще направи пълен отчет за управленския си мандат от 2007-а година досега. Това ще стане на 20-и октомври от 18 ч. в Спортната зала, като са поканени всички граждани.
Въпроси, мнения и предложения към общинското ръководство могат да бъдат отправяни на телефон: 0701/5 92 22, в звено “Връзки с обществеността” на ОбА - ст. 14, както и на електронен адрес: pressdupnitsa@mail.bg.
20-и октоври е и денят, в който се очаква кметът на Дупница да се разплати и с учителите. За тази дата той обеща да им изплати възнагражденията за месец октомври. Ако това не се случи, ще бъдат възобновени отново процедурите за стачни действия от страна на учителското съсловие. Те временно се отложиха, след като Янев се издължи на 5-и октомври и даде заплатите за месец август.
Пред журналисти днес кметът на Дупница обясни, че обжалва 18-те акта, които му бяха връчени след приключване на проверката от инспектората към Министерство на финансите, разпоредена от министър Дянков. Според твърденията на Атанас Янев въпросните актове са еднотипни и с почти едни и същи текстове. Освен това, пак според твърденията на градоначалника актовете, които биха му съставили най-много може да са на стойност 1000 лв, а не както твърди Дянков, че глобата е 150 000 лв.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети