Пръстите на краката сочат що за човек си

DenNews.bg
14.10.2011
размер на текста:

Ако палецът на краката е по-дълъг от останалите пръсти, вие сте умен и креативен човек. Снимка: corbis

Пръстите на краката не са толкова полезни колкото 10-те братчета на ръцете, но ако искаме да разберем що за хора сме самите ние или тези око нас, няма да е лошо да им обръщаме внимание не само когато ги настаним в летни сандали.
Защото според проучване на експерти и психолози освен че масажът на краката може да ни отърве от главоболие или отпадналост, заради множеството точки, които природата е събрала там, пръстите на краката сочат убедително характера ни.
Ако палецът на краката е по-дълъг от останалите пръсти, вие сте умен и креативен човек, но понякога можете да имате проблеми с фокусирането. Ако палецът ви е сравнително малък, вие сте чаровен и убедителен човек. Можете да накарате всеки да хареса и одобри идеите ви. Колкото по-дълъг е вторият ви пръст, толкова повече лидерски качества притежавате. Вие сте динамичен и находчив човек и желаете да вършите нещата по свой начин. Ако третият пръст ви е дълъг, вие сте перфекционист и може да постигнете всичко с вашата решителност и енергия. Ако пък е по-малък, обичате да се наслаждавате на удоволствията в живота, информира БГНЕС.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети