„Операция „Шменти-капели” става сериал

dennews.bg
13.10.2011
размер на текста:

"Операция "Шменти-капели" ще стане телевизионен сериал, обяви Влади Въргала на фестивала на българския игрален филм "Златна роза" във Варна, цитиран от Агенция „Стандарт Нюз”
Получихме най-важното - признанието на негово величество зрителя, и това ни дава категорично основание да продължим филма като сериал, каза Владислав Карамфилов, който е сценарист, сърежисьор и изпълнител на главната роля.

Телевизионният вариант ще бъде събран в 12 серии и ще се излъчи по ТВ7. Част от паралелните сюжети, които ще се дописват, са свързани например с героите на Боби Турбото, Джони Пенков и други. Доста неща ще се дописват, каза Влади Въргала, който има две главни роли в продукцията.

Много зрители споделяли с него, че продължавали да мислят за филма дни след като го гледали. Многотемието не можеше да бъде избегнато, няма как по друг начин да разкажеш за една епоха с многото й лица и сюжети, допълни известният шоумен.

Многопластовият сюжет е бил и своеобразен трик, който да накара публиката отново да се върне към филма. За Влади Въргала би било много голям комплимент, ако "Операция "Шменти капели" стигне поне 200 хиляди зрители в кината.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети