Нароченият за взривеното такси бос Пламен Миланов: „Сити такси” използва шофьорите като марионетки срещу мен

Даниела Методиева
07.12.2010
размер на текста:

Пламен Миланов обясни, че няма пръст в взривяването на автомобила. Снимка: dennews.bg

Конкурентната ми фирма „Сити такси” използва бившите ми шофьори като марионетки срещу мен. Това обяви пред dennews.bg нароченият за извършител на взривяването на таксито в Дупница тази нощ таксиметров бос Пламен Миланов, който е собственик на конкурентната фирма „Елит такси”.
Миланов бе обвинен по-рано днес от собственика на взривената кола Стоян Илиев, че това е негова работа и че го е заплашвал на два пъти.
„Това категорично не е така и обяснението е просто. Снощи се прибрах в 8 часа, а в 10 вече си бях легнал. Това ще потвърдят и всички у дома. Конкурентната фирма по всякакъв начин се опитва да използва бившите ми шофьори. Когато бе основана изтегли около 20 мои коли с различни уговорки. Сега различни инциденти се използват отново срещу мен. Но щом тези таксиметрови шофьори позволяват да ги използват, това си е техен проблем”, каза пред dennews.bg Пламен Миланов.
Собственикът на таксиметрова фирма обясни, че вече му е омръзнало да дава показания в полицията и прокуратурата за инциденти и това било причина когато срещне някой от бившите си работници, да се обръща на другата страна само и само да нямат основание да го обвиняват.
Според него собственикът на взривеното такси може да е пострадал и от други хора, с които евентуално може да е имал някакви неуредени сметки.
Не изключвам и вероятността тази атака да е срещу мен и заради факта, че бях ключов свидетел по делото срещу братя Галеви, коментира още Миланов.

 


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети