Наташа Илиева се захваща с ремонти и усвояване на проекти

Даниела Методиева
20.12.2010
размер на текста:

Наташа Илиева вече е в новия си стар кабинет. Снимка: dennews.bg

С ремонти и максимално усвояване на разкриване на нови работни места се захваща възстановената на поста шефка на Бюрото по труда в Дупница Наташа Илиева.
Агенцията по заетостта е спечелила проект, благодарение на който ще бъдат отпуснати средства за ремонт на базата, с която разполага сега Бюрото по труда в Дупница. То вече ще заема първия и втория етаж на сградата, в момента част от стаите са на последния четвърти етаж и това много затруднява гражданите.
Друга важна задача, която си поставя след връщането на поста Наташа Илиева, е максималното усвояване на работните места за безработни по проекти предвиждащи преференции за работодателите по Оперативна програма „Регионално развитие”.
Четири години, след като бе уволнена, Наташа Илиева обясни, че е била посрещната много топло от колегите си, от които 99% са били назначени от нея. Засега не се предвиждат някакви размествания, няма да има и освободени, увери Наташа Илиева.
Коментарът й за отстраняването й от поста преди 4 години бе, че то е било на личностна основа, но не пожела да спомене имена.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети