Досъдебно производство срещу 4-има неизвестни извършители след въоръжения грабеж в златарско ателие в Дупница

DenNews.bg
02.12.2010
размер на текста:

Разследването продължава. Снимка: dennews.bg

Досъдебно производство срещу четирима неизвестни извършители образува прокуратурата в Дупница. Това е резултатът от приключилата акция днес на Главна дирекция „Криминална полиция” от столицата и служители на Областната дирекция на полицията в Кюстендил и управлението в Дупница.
От снощи до този час въпреки усилията на органите на реда до конкретна следа на бандата, извършила въоръжения грабеж в златарското ателие в центъра на Дупница, не можа да се стигне.
На разпити бяха привикани голяма част от представителите на престъпния контингент. От сутринта усилията на служителите на реда под ръководството на директора на Областна дирекция на полицията в Кюстендил комисар Георги Джоглев и на РУП-Дупница Борислав Динев са насочени към провеждането на разпити. И в момента в управлението има представители на криминалния контингент, част от които вече са изпратени по домовете им.
Въоръженият грабеж на златарското ателие в центъра на Дупница бе извършен снощи към 18: 15 часа от банда четирима мъже преоблечени като полицаи, с маски, обезопасени с бронежилетки и въоръжени с автомати. След престрелка между тях и собственика на златарското ателие, те избягаха в неизвестна посока. Надеждата на разследващите днес бе да се натъкнат на следите им, след като стана ясно, че са избягали в посока Самоков. Въпреки това, все още няма конкретен резултат от проведеното разследване късно снощи и днес.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети