Хванаха сина на Дон Цеци с крадени тръби

DenNews.bg
22.11.2010
размер на текста:

Цветелин Кънчев Снимка: news.bg

Синът на Цветелин Кънчев е задържан за кражба на метални тръби. Tова съобщи директорът на областната дирекция на МВР в София главен инспектор Николай Николов, цитиран от радио „Дарик".
При проверка на микробус тази нощ полицейски автопатрул от Пирдоп открил, че превозното средство е пълно с нарязани метални тръби и инструмент, с който те са били нарязани. Микробусът е собственост на фирма „Флоранс" на Цветелин Кънчев.
Шофьор на автомобила е Георги Богданов, а вътре се возили Микеле Кънчев и Милен Димитров - и тримата от Златица.
Тримата откраднали металните тръби от хвостохранилище „Бенковски", собственост на фирма „Елаците мед" АД в Мирково. Лицата са задържани за 24 часа. На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев Микеле, е постановена мярка за неотклонение „подписка".
Те не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража, обясни главен инспектор Николов. Милен Димитров е с мярка задържане под стража за 72 часа, тъй като е криминално проявен, осъждан и е лежал в затвора.
По първоначални данни металните тръби са около 1 тон.
Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев не поддържа контакт със сина си от няколко месеца. Пред Агенция „Фокус" той каза, че за кражбата на метални тръби и задържането на Микеле Кънчев е научил от медиите.
„От няколко месеца сме в тежък семеен конфликт. Самият факт, че на 10 ноември ми се роди внук, негов син и аз още не съм виждал внука си, говори красноречиво в какви отношения сме. Не отговаря на истината, че микробусът се води на мое име, тази фирма е продадена преди 10-12 години", уточни Цветелин Кънчев, известен като Дон Цеци.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети