Дупничанин отива в затвора след споразумение с прокуратурата

Крум Арсов се призна за виновен за притежание на фалшиви евро и съхраняване на исторически ценности в дома си, открити при спецакция миналата година

DenNews.bg
16.11.2010
размер на текста:

присъда, ценности, фалшиви евро, дупничанин

49-годишният дупничанин Крум Арсов ще влезе в затвора в Бобов дол за година и три месеца, след като успя да се споразумее с Окръжна прокуратура. Той се призна за виновен за притежение на фалшиви евро и съхраняване на исторически ценности в дома си, открити при специализирана полицейска акция миналата година.
Споразумението стана факт по време на съдебно заседание в съдебната палата в Дупница, след като бе изготвено от защитника на Крум Арсов адвокат Александър Райнов и бе прието от наблюдаващият обвинител по делото Камелия Стефанова, която е заместник-окръжен прокурор.
49-годишният дупначанин избра по-леката присъда чрез подписването на това споразумение, в противен случай го чакаха от 3 до 6 години лишаване от свобода ефективно. Това не е първият случай на осъждане на Крум Арсов, той вече е бил клиент на затвора за кражби, обясни неговия адвокат Аександър Райнов.
След като се призна за виновен в съдебна зала, заседателите, които са дупничани и го познават от други подобни заседания коментираха, че не могат да проумеят защо на такава възраст Крум Арсов все още не се е отказал от този начин на живот.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети