По 340 лв. взима преброител в Бобов дол

DenNews.bg
10.11.2010
размер на текста:

Кандидати за преброители ще се набират от днес в продължение на месец.

340 лв. ще бъде възнаграждението на преброител в Бобов дол в предстоящото през 2011 г. национално преброяване на населението и жилищния фонд. Заплащането все пак ще бъде индивидуално и зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради. Според изискванията всеки преброител трябва да обиколи и отчете 80 жилища и около 200-250 души.
Всеки желаещ да се включи в кампанията ще може да подаде документите си от днес в продължение на месец в Общинската преброителна комисия в Бобов дол.
Критерии, на които трябва да отговарят бъдещите преброители са комуникативност, поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, технически познания. Желателно е кандидатите да са практикуващи социални дейности и администрация, както и студенти. Не се препоръчва за преброители да се назначават данъчни служители, съдебни служители, инспектори и полицаи.
Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават хората от техния преброителен участък.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети