Процесът срещу Галеви отложи дело за блудство и изнасилване в Дупница

DenNews.bg
01.11.2010
размер на текста:

Делото срещу четиримата насилници днес не можа да се гледа в Дупница.

Делото за блудство и изнасилване на 15-годишна девойка от Дупница бе отложено заради ангажимент на адвоката Александър Райнов на един от четиримата подсъдими младежи в процеса срещу братя Галеви и техните приближени.
На днешното заседание,  председателят на Дупнишкия районен съд Ели Скоклева трябваше да отложи за пореден път делото. По него обвиняеми са двама братя близнаци от дупнишкото село Джерман Ангел и Христо Йорданови и Венцислав Гущеров. В тяхната група е и синът на убития бизнесмен Пламен Мавров-Гипса- Любомир.
Делото се води от миналата година, след като през месец април девойката бе завлечена в една от нивите на главен път Е-79 край дупнишкото село Джерман и срещу нея бяха извършени първо блудствени действия, а след това бе изнасилена от едно от момчетата.
Девойката бе успяла да се спаси като по чудо, след като успяла да се изскубне от ръцете на насилника си и да се скрие при един от пазачите на намираща се наблизо автокъща.
Близнаците имат условна присъда за принуда, след като преди три години се гавриха с ученик от училище “Неофит Рилски”. Те бяха отмъкнали момчето в местността Вангелова чешма над Дупница, заставили да се съблече гол и го снимали с намерение да пуснат снимките в интернет.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети