Безалкохолно прати дупничанка в болница

DenNews.bg
01.11.2010
размер на текста:

Дупничанката е била приета по спешност в хирургично отделение на общинската болница.

Безалкохолна напитка прати дупничанката Йорданка Стаменкова в хирургично отделение на общинската болница с изгаряния на хранопровода и поражения на стомаха.
Стаменкова обясни, че е отпила само две глътки, когато усетила силно парене в устата и хранопровода и остри болки в стомаха и усетила миризма като от хлорна вар. Тя веднага е потърсила помощ от хирурзите в общинската болница в Дупница и веднага е била включена на системи, за да бъде овладяно състоянието й.
Пред dennews.bg Йорданка Стаменкова обясни, че първо е ходила до прокуратурата, откъдето са я препратили в полицията. Началникът на управлението в града Борислав Динев обясни, че органите на реда няма как да вземат отношение по този казус, тъй като не става въпрос за престъпление. Той препоръча на Йорданка Стаменкова да потърси съдействие от Комисията за защита на потребителите.
Началникът на полицейското управление в града Борислав Динев обясни още, че след инцидента, Йорданка Стаменкова е предала бутилката с безалкохолната напитка в полицията с протокол и тя се пази там. Когато бъде изискана от Комисията за защита на потребителите, ще бъде предадена за извършване не необходимите анализи.
Йорданка Стаменкова обясни, че след като се обадила в офиса на фирмата, произвеждаща безалкохолната напитка, днес при нея е бил представител. Вместо да проучи случая и да се извини, той я обвинил, че се опитва да злоупотреби с името им.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети