Шофьорът на прокурор по „Килърите” с прерязано гърло

DenNews.bg
18.10.2010
размер на текста:

Не се изключва и версията за самоубийство. Снимка: БГНЕС

Шофьорът на окръжната прокурорка на Шумен Ася Петрова, която задържа групата на „Килърите", е открит мъртъв в неделя.
Трупът на 44-годишният Недко Тодоров е намерен от делтапланеристи вчера следобед на полянка до Дивдядовските скали в парк "Шуменско плато", пишат местни медии.
Сигнал по полицията в Шумен е подаден в 17,05 ч., съобщиха оттам. Пристигналите униформени и лекари открили мъжа с дълбока прорезна рана на гърлото, по-късно е установена и самоличността му. Полицията обаче засега официално не е оповестила името на загиналия.
Днес ще бъде извършена съдебно-медицинска експертиза, която ще установи причините за смъртта на Тодоров. От полицията съобщиха, че се разследва дали става въпрос за убийство или за самоубийство и обявиха, че ще дадат повече информация след приключване на експертизата.
По непотвърдена информация се работи по няколко версии, пише КРОСС. Според една от тях Тодоров е убит като предупреждение към прокурор Петрова.
Тя пое обвинението срещу "Килърите". Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Васко Кеца и Янко Попов-Туцо са с постоянна мярка задържане под стража в шуменския арест заради няколко убийства, сред които и на бизнесмена от Шумен Румен Рачев.
Според друга версия става дума за убийство, извършено по битови причини. Не е изключено и самоубийство.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети