Хороскопът за 3 юни

DenNews.bg
03.06.2024
размер на текста:

Овен 

Този понеделник ще имате пълното право нещата да се случат по начина, по който искате. Бъдете последователни в исканията си и не се отклонявайте от тях.

Телец

Този понеделник бъдете реалисти. Поставяйте си единствено постижими цели и не се товарете с чужди отговорности. Още: Ето кои са най-скучните зодии в леглото

Близнаци

Този понеделник нищо няма да е такова, каквото изглежда, т.е. не се подвеждайте по прекаления блясък. Помнете какво имате - то никак не е малко. 

Рак

Този понеделник не очаквайте от другите да отгатнат чувствата ви. Ако искате нещо от някого - най-добре бъдете директни и достатъчно ясни.

Лъв

Този понеделник допуснете възможността, че може да не сте прави. Това ще бъде повече от полза, отколкото да настоявате безкрай на своето.

Дева

Този понеделник оставете нещата такива, каквито са. Имайте вяра в положителното развитие на нещата и то непременно ще се случи.

Везни

Този понеделник не е подходящ за промени в личния си живот. Дори да ви предизвикват - не влизайте в разправии и сериозни разговори.

Скорпион

Този понеделник не пришпорвайте нещата. Всичко ще се случи в своето време и щом чувствате, че не сте готови да се решите на крачка, значи така трябва.

Стрелец

Този понеделник ще трябва да проявите твърдост и непоколебимост. Не отстъпвайте от принципите си и не правете компромиси с щастието си. 

Козирог

Този понеделник е задължително да проявите оптимизъм. Рискувате да си навлечете проблеми от прекалено черногледство.

Водолей

Този понеделник ще трябва да устоите на някои изкушения. Мислете далновидно и не се подавайте на заблуди. 

Риби

Този понеделник бъдете умерени, но не се подавайте на съмнения във възможностите ви. Очаква Ви голямо приключение, което ще бележи живота ви.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети