Хороскопът за 18 юни

DenNews.bg
18.06.2024
размер на текста:

Овен

Този вторник ще имате чудесна възможност да се проявите. По какъв начин - е ваш избор на прецените. Може би е добре да помислите за връзката си.

Телец

Този вторник не се стеснявайте да получавате комплименти и похвали. Сега е моментът да поискате повишение или повече пари за труда ви.

Близнаци

Този вторник някой ще ви потърси за съвет. Ако прецените, че сте прекалено пристрастни към ситуацията ще трябва да се измъкнете елегантно.

Рак

Този вторник заложете на добрината и оптимизма. Сега е време, в което да сложите розовите очила, независимо от това, което се случва около вас. 

Лъв

Този вторник не бързайте да затръшвате врати след себе си. Една дума не би трябвало да унищожи дълготрайно приятелство. 

Дева

Този вторник бъдете наблюдател и оставете водещата роля на другите. Сега от другите може да почерпите опит и мъдрост, които да са ви полезни. 

Везни

Този вторник се вслушайте и огледайте в реакцията на другите за ваши постъпки. Ще останете изненадани от това, което ще видите. Направете си изводи. 

Скорпион

Този вторник е добре да сте по-внимателни от обикновени. Ще попаднете в ситуация, която ще ви затрудни, но ще трябва да преодолеете с полза за себе си. 

Стрелец

Този вторник намерете начин да изразите чувствата и мислите си по един красив и ненатрапчив начин. Сега е моментът да бъдете честни, за да може да ви разберат правилно

Козирог

Този вторник ви очаква приятна изненада от страна на ваш стар приятел. Случката ще ви вдъхнови за нови постижения и приключения.

Водолей

Този вторник е много важно да демонстрирате увереност в своите способности. Всеки прави грешки, не се фокусирайте върху тях и не им позволявайте да ви спрат по пътя.

Риби

Този вторник не бягайте от общуването. Бъдете отворени към новото и дружелюбни дори към непознати хора. Резултатите ще са чудесни.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети