Хороскопът за 29 май

DenNews.bg
29.05.2024
размер на текста:

Овен


Този ден се пазете от извънредна работа. Може да бъдете подлъгани да участвате в нещо допълнително. Не си го причинявайте.


Телец


Днес ще разберете защо сте толкова търсени за съвет и утеха. Но това е ден, в който да мислите повече за себе си, а не за другите.


Близнаци


Това е ден, в който ще разберете, че сте пропуснали някои срокове. Ще се наложи да запретнете ръкави и да наваксате задачите.


Рак


През този ден не бързайте да давате обещания, особено ако не сте изпълнили старите такива. Извиненията, особено искрените, ще бъдат зачетени.


Лъв


Днес ще трябва да се преборите с ваша заблуда. Оставете я в миналото без да съжалявате дори и минута. Време е за промяна.


Дева


Този ден ще се представите на висота пред важен човек. Не съжалявайте, че не сте го направили по-рано. Избрали сте точния момент.


Везни


Този ден ще бъдете изпълнени с енергия. Това не означава да се затрупвате с работа. Използвайте силите си за ваше собствено удоволствие.


Скорпион


Днес ще може да бъдете обект на специално внимание. Направете така, че положителните ви качества да са тези, които ще се видят.


Стрелец


През този ден ви предстои изпит, но вие няма да знаете, че това е целта на общуването. Сега сте предупредени - бъдете на ниво!


Козирог


Този ден е добре да се оттеглите на тихо и красиво място. С две думи - започнете почивката си по-рано - имате нужда от това!


Водолей


Този ден не се колебайте да се държите приятелски към човек, с когото напоследък отношенията ви не са на ниво. Ще възродите ценно общуване.


Риби


Този ден ще бъдете обхванати от творчески ентусиазъм. Бъдете готови да представите всяка идея, която ви е хрумнала.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети