Хороскопът за 16 май

DenNews.bg
16.05.2024
размер на текста:

 Овен

Днес ще имате възможността да реализирате ваша стара идея. Захващайте се смело за начинанието. Този път ще успеете. 

Телец

Този четвъртък компромисите ще са във Ваша полза. Една отстъпка сега ще ви спечели много повече симпатии, отколкото противопоставянето.

Близнаци

Този четвъртък не се месете в чуждите дела. Дори да сте с добри намерения някой може да ви обвини в нечестна намеса.

Рак

Този четвъртък ще се радвате на придобивка. Сега ще получите повече, отколкото сте желали. Пазете съкровено придобитото.

Лъв

Този четвъртък не разчитайте на минал опит, за да се справите с настоящ проблем. Ще трябва да проявите новаторство и оптимизъм. 

Дева

Този четвъртък ще се радвате на сериозно предимство пред останалите. Не прекалявайте със задоволството, защото бързо може да го загубите.

Везни

Този четвъртък ще имате възможността да се насладите на сериозна победа. Положили сте достатъчно усилия - заслужавате да се почерпите.

Скорпион

Този четвъртък мислите ви ще са за другите. Използвате вдъхновението, за да зарадвате любимите си хора с подаръци или романтични жестове.

Стрелец

Този четвъртък ще може да се насладите на проявата на любов и грижа от страна на половинката ви. Вечерта прекарайте в романтична обстановка.

Козирог

Този четвъртък избягвайте да давате пари или вещи назаем. Обстоятелства ще попречат да получите даденото обратно, дори и при най-добрите намерения. 

Водолей

Този четвъртък не кроете големи планове. Денят не е подходящ за сериозни дела. В никакъв случай не се обвинявайте, просто има такива моменти.

Риби 

Този четвъртък не се товарете излишно с чуждото мнение. Важното е какво вие мислите по даден въпрос. Другите са свободни да мислят, каквото пожелаят.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети