Хороскопът за 14 април

DenNews.bg
14.04.2024
размер на текста:

 Овен

Тази неделя ще осъзнаете, че доволни от живота си. Направете нещо специално за семейството си, за да се радвате на красота и хармония.

Телец

Тази неделя илюзиите оставете далече от себе си. Сега е важно да сте здраво стъпили на земята. Каквото и да ви казва сърцето - сега не е моментът да го слушате.

Близнаци

Тази неделя е важно да покажете цялата добрина, на която сте способни. Бъдете щедри и се раздайте изцяло за хората, които обичате и цените. 

Рак

Тази неделя Ви предстоят прекрасни часове. Възможно е да постигнете жадувана лична цел, благодарение на вдъхновението и въображението, които ще проявите. 

Лъв

Тази неделя може да бъде по-различна, отколкото сте си я представили, но това не означава, че денят няма да е добър. Всичко ще зависи от възприятието Ви за нещата.

Дева

Тази неделя чувството за щастие ще се опита да ви избяга. Засилете темпото и го настигнете. Вие сте много добър бегач на кратки и дълги разстояния. 

Везни

Денят е почивен и не изневерявайте на предназначението му. Отделете време единствено за глезотии и почивка. Работата е забранена.

Скорпион

Тази неделя съберете сили, за да се разделите с ненужни и остарели неща и вещи. Ще се учудите колко много ще ви олекне от освободеното пространство около Вас. 

Стрелец

Тази неделя романтиката ще трябва да почака. Заменете я с повече рационалност. Това не е нещо лошо и има своето място в живота.

Козирог

Тази неделя е добре да се пазите от влизане в спор и други ненужни разправии. Изберете по-мирно и тихо поприще, на което да се изявите. 

Водолей

Тази неделя желанията Ви ще са многобройни. Добре е да редуцирате броя и обема им. Не дръжте само на финансовата част от нещата.

Риби

Тази неделя погледнете на предизвикателствата, като на забавление. Опитайте колко високо може да скачате - ще се изненадате от способностите си.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети